Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Στα 92.87 εκ. οι πωλήσεις του Nintendo Switch μέχρι και τα τέλη Σεπτεμβρίου

*
Με σπασμένα φρένα συνεχίζει να πηγαίνει το Nintendo Switch, αφού η ιαπωνική εταιρεία ανακοίνωσε πως οι πωλήσεις του άγγιξαν τα 92.87 εκ. συστήματα μέχρι και τις 30 Σεπτεμβρίου 2021. Οι πωλήσεις της κονσόλας αυξήθηκαν κατά 3.83 εκ. συστήματα από τις 30 Ιουνίου, ενώ τονίστηκε για άλλη μια φορά πως οι ετήσιες προβλέψεις των επικεφαλής της Nintendo έπεσαν από τα 25.5 εκ. συστήματα στα 24 εκ. συστήματα, λόγω των γνωστών προβλημάτων της αγοράς. Εντυπωσιακά είναι και τα νούμερα των τίτλων που έχουν πουληθεί για το υβριδικό σύστημα που έχουν ξεπεράσει πλέον τα 681 εκ. αντίτυπα, φτάνοντας το software tie ratio στο 7.3! Το πρώτο σε πωλήσεις παιχνίδι παραμένει το Mario Kart 8 Deluxe με 38.74 εκ. αντίτυπα. Ακολουθούν τα Animal Crossing: New Horizons με 34.85 εκ. αντίτυπα, το Super Smash Bros. Ultimate με 25.71 εκ. αντίτυπα και το the Legend of Zelda: Breath of the Wild με 24.13 εκ. αντίτυπα.

Τους τελευταίους 6 μήνες πουλήθηκαν 8.3 εκ. κονσόλες, ενώ τα έσοδα αυξήθηκαν από τα 5.46 δισ. δολάρια της περασμένης χρονιάς στα 6.73 δισ. δολάρια, με την κερδοφορία να βρίσκεται στα 1.86 δισ. δολάρια. Μπορείτε να δείτε ένα πολύ ωραίο σχετικό γράφημα, στο επίσημο site της Nintendo.




To Nintendo Switch κυκλοφόρησε για πρώτη φορά τον Μάρτιο του 2017, τον Σεπτέμβριο του 2019 ακολούθησε το Nintendo Switch Lite και τον Οκτώβριο του 2021 το Nintendo Switch OLED που δεν περιλαμβάνεται και στους παραπάνω αριθμούς. Η νεότερη κονσόλα έχει ξεπεράσει αρκετά συστήματα του παρελθόντος και έχει μπροστά της ακόμη τα Wii (101.63 εκ. συστήματα), Game Boy (118.69 εκ. συστήματα) και Nintendo DS (154.02 εκ. συστήματα) για να γίνει η πιο πετυχημένη στην ιστορία της Nintendo. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*